streda 3. decembra 2014

Predvianočné zamyslenie...

Nájdite si čas sami na seba...


Milujem predvianočný čas, tú nádhernú atmosféru, kedy sa ľudia viac stretávajú, sú  trošku iní akýsi tolerantnejší, aj keď unaháňaní honbou za darčekmi a všetkým, čo treba všetko do Vianoc či do konca roka stihnúť, no z vlastných skúseností viem, že Vianoce prídu a budú aj bez týchto stresov...je dôležité pritom všetkom, ako myslíme na iných, by sme nemali zabúdať myslieť aj na seba...
Je tu najvhodnejší čas...

Ľudia Zeme, ste spätí s prírodou aj s Vesmírom. Cítite sa liečení, ak si toto spojenie uvedomujete. Často pochybujete sami o sebe, pochybujete o tom, že aj toto spojenie môže byť aktívne. Obraciate sa pre odpovede na všetky možné strany namiesto toho, aby ste sa snažili stíšiť a načúvať. To, čo môžete získať, sa pre vás môže stať pokladom. Oceňujeme, že sa snažíte, že by ste radi pokročili. Sú medzi vami tí, ktorí sú úspešní.

...Ale mnohí veľmi pohltení svojimi starosťami, či im nezostáva ani sila, ani čas na svoj vlastný rozvoj. Preto prežívate rôzne životné situácie, ktoré vás k tomuto vedú rovnako tak, ako meditačné chvíle. Ste priťahovaní k ostatným, ktorí prežívajú podobné.  

Mnohí si k sebe vo vzťahoch priťahujete také bytosti, ktoré vám pomôžu otvoriť oči a pochopiť to, čo sa vám doteraz nedarilo. Nemôžete ich nenávidieť, ale naopak, ďakujte im... Mnohí svoje lekcie opakujete aj niekoľkokrát. Chceli by ste zmenu vo svojich životoch, ale veľakrát žijete utópiu. Neplníte svoje túžby energiou a preto zostáva len plná schránka nenaplnených prianí. Je vo vás veľa potenciálu, ktorý však nevyužívate. A ak je medzi vami niekto, kto vyčnieva, je ihneď zrazený, pretože nie je žiaduce pre temné sily, aby ste sa vyvíjali a oslobodili sa zo svojho väzenia.
 
Je dôležité hľadať odpovede v sebe samých, preto, aby ste precitli, aby ste neboli len bábkami. Toto je pre vás prioritou v živote. Ak budete poznať odpovede, vaše životy sa skvalitnia. Tiež budete schopní zaregistrovať všetko, čo vám neslúži, čo vám ubližuje. Majte čas sami na seba aj v tejto uponáhľanej dobe. Doprajte si stíšenie, oslobodenie sa od stresu a zhonu. Dokážete to. Dokážete sa napojiť a dokážete využiť vaše dary. Inak budete stále tí, ktorým sa nedarí, ktorí tápate v tme.
Pochopte, že vaša sila je vo vašich rozhodnutiach a vytrvalosti...!

Zahoďte lenivosť, prijmite nepohodlie. Budete odmenení. Vaše pripojenie na Vesmír sa zosilní. A mnohí budete schopní vidieť svetelné prúdy, ktoré napájajú bytosti na tejto planéte. Bude to ako keď zložíte temné závesy z okien a slnko prenikne do vašich príbytkov. Budete prežiarení a vyliečení... Žehnáme vám a milujeme vás.


Zdroj: http://www.astrolife.cz
Preklad: JA

0 komentárov:

Zverejnenie komentára